TrioMeat Smoke
Mycie komór wędzarniczych.
Dostępne pojemności
1, 5, 10, 20 l
Opis:
TrioMeat Smoke to skoncentrowany preparat do mycia komór wędzarniczych przy pomocy wytwornic pian lub urządzeń wysokociśnieniowych. Skutecznie usuwa tłuszcze, białka i zwęglone zabrudzenia.
Zastosowanie:
Środek do zastosowań profesjonalnych, do mycia ścian, sufitu, kanałów dymnych w komorach wędzarniczych.
Właściwości:
Do pojemnika urządzenia spieniającego wlać 20-30 cz. wody (max. 60°C), a następnie 1 cz. preparatu i ustawić ciśnienie 4 atm. Komorę nagrzać do 60°C i rozpylić roztwór. Komorę zamknąć i włączyć wentylator główny. Odczekać 20 minut, a następnie obficie spłukać wodą. Jeżeli komora była bardzo brudna, operację powtórzyć.
Zużycie:
Standardowe
Parametry logistyczne:
Pojemność: | 1 l |
Opakowanie: | kanister UN |
Waga brutto [kg] | 1,471 |
Kod EAN | 5905499295546 |
Wymiary [mm] | 127x180x70 |
Ilość na palecie | 360 |
Waga produktów na palecie [kg] | 360 |
Pojemność: | 5 l |
Opakowanie: | kanister UN |
Waga brutto [kg] | 7,245 |
Kod EAN | 5905499295553 |
Wymiary [mm] | 226 x 193 x 152 |
Ilość na palecie | 90 |
Waga produktów na palecie [kg] | 436 |
Pojemność: | 10 l |
Opakowanie: | kanister UN |
Waga brutto [kg] | 14,425 |
Kod EAN | 5905499295560 |
Wymiary [mm] | 310 x 225 x 192 |
Ilość na palecie | 60 |
Waga produktów na palecie [kg] | 578 |
Pojemność: | 20 l |
Opakowanie: | kanister UN |
Waga brutto [kg] | 28,97 |
Kod EAN | 5905499295270 |
Wymiary [mm] | 350 x 292 x 260 |
Ilość na palecie | 24 |
Waga produktów na palecie [kg] | 696 |